Over Brabo-Pack

Welkom bij Brabo-Pack!

Als gespecialiseerde organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmaterialen voor versproducten, biedt Brabo-Pack u een enorme variatie aan mogelijkheden. Verpakkingen voor salades, fruit, groente, aardappelproducten, vlees, vis, taart, koek en kant-en-klaar maaltijden. Afhankelijk van de eisen waaraan uw versverpakking dient te voldoen kan de juiste verpakking worden bepaald. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment of een verpakking te ontwikkelen op maat in PP (=polypropyleen), PET (=polyester) of rPET (=gerecycled polyester).

Geschiedenis

In 1974 is Brabo-Pack opgericht door P.A. Hogervorst. De naam die door hem aan het bedrijf werd gegeven was “Brabo-Pack im-&export” en tegelijkertijd werd door hem het inmiddels bekende BP logo geïntroduceerd. Brabo-Pack verdeelt haar verpakkingen dan vanuit Nieuwkuijk.

In 1986 verhuist Brabo-Pack naar een nieuwbouwpand in Waalwijk. Gaandeweg de jaren wordt dit pand steeds verder uitgebreid en gemoderniseerd. Maar niet alleen het pand heeft gedaantewisselingen ondergaan. Door de toetreding van een nieuwe generatie ondergaat ook de lay-out van het BP logo in de loop der jaren wat wijzigingen en is de handelsnaam gewijzigd in Brabo-Pack fresh food packaging. Maar wat altijd ongewijzigd is gebleven, is de rotsvaste overtuiging van het team van Brabo-Pack, dat BP garant staat voor de levering van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Na ruim 45 jaar kunnen we concluderen dat Brabo-Pack heeft bewezen garant te staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid binnen de verpakkingsbranche.